Kom waterbeestjes zoeken in Noordwijkerhout | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Kom waterbeestjes zoeken in Noordwijkerhout

REGIO • Ga zaterdag 17 augustus van 10.00 - 11.30 uur mee met de gids van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap op zoek naar wat er allemaal in het water krioelt. Deze activiteit wordt georganiseerd op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Er leeft van alles in het water… van grote vissen tot hele kleine waterbeestjes. Maar wat zijn het eigenlijk voor diertjes? Het is ontzettend spannend en boeiend om te zien wat er allemaal leeft in het water, maar het is nóg leuker om zelf met een schepnetje allerlei waterbeestjes te gaan vangen. Meld je aan en ontdek welke diertjes er onder water leven.
Je gaat onder begeleiding van een deskundig met een schepnetje op zoek naar waterdiertjes. Met behulp van zoekkaarten kun je er zelf achter komen welke diertjes je hebt gevonden. Wie weet wat we allemaal tegenkomen en vangen. Misschien wel een waterschorpioen. Het is handig om laarzen aan te trekken, of sandalen die nat mogen worden.

Locatie en meer informatie
Meld je op tijd aan op de website www.zhl.nl/waterbeestjes. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over aanmelden, kosten en locatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>