Oldtimerfestival bij 'de buren' | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr.

Oldtimerfestival bij 'de buren'

REGIO • Reeds vier jaar op rij een succes, dit jaar dus het eerste lustrum voor het Oldtimerfestival in en rond Park Rusthoff in Sassenheim, georganiseerd door de evenementencommissie van het park en diverse enthousiaste oldtimereigenaren. Het vindt plaats op zondag 1 september.

Het evenement wordt alsmaar groter, vorig jaar waren er ruim 8000 bezoekers. Van 12.00 tot circa 16.30 uur zullen in het park vele oldtimers (auto's, brommers, motoren en andere bijzondere voertuigen) te bewonderen zijn. Tevens zijn er een aantal kramen met oldtimergerelateerde activiteiten en koopwaar. Denk aan een autobekleder, een autorestaurateur en een taxateur van oldtimers.

Het festival heeft voor ieder wat wils: in het park staan zo'n 150 klassieke voertuigen opgesteld die je van heel dichtbij kunt bekijken. De kleinsten onder ons kunnen zich vermaken op springkussens en diverse andere attracties. Ook in de Hoofdstraat is genoeg te zien en te doen. Vanaf het Boschplein en de J.P. Gouverneurlaan start om 13.00 uur een auto-oldtimerrit. Na afloop van de rit zijn de auto's in de Hoofdstraat en Boschplein te bewonderen.

Ook dit jaar is er weer een brommer-oldtimer rit, de start is om 14.00 uur vanaf het Boschplein. De oude brommers zullen na de rit worden opgesteld nabij de hoofdingang van het park.

Voor de muzikale omlijsting zorg rock-'n-rollband Mainline 55 die al vanaf de eerste editie meedoet en ook aan de inwendige mens is gedacht.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>