Stichting De Paraplu houdt koersbaltoernooi voor familie en vrienden | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Stichting De Paraplu houdt koersbaltoernooi voor familie en vrienden

SENIOREN • Koersbal is een behendigheidssport voor alle leeftijden. Het spel is zeker voor senioren een aansporing tot gezond bewegen. In elke speelronde stijgt de spanning, want welke speler rolt zijn bal het dichtst bij de kleine witte bal?

In het kader van het Zomerprogramma van De Paraplu organiseert de koersbalclub een toernooi voor de vaste en voor nieuwe spelers. Ervaren spelers zullen de eenvoudige spelregels toelichten. Gespeeld wordt met koppels.

U kunt deelnemen met uw kind of kleinkind, een van uw buren of met een van uw vrienden. Kortom, iedereen kan op een leuke manier kennismaken met koersballen! Voor de winnaars is er een klein prijsje.

Het toernooi is op donderdag 15 augustus van 13.30 tot 16.30 uur in de grote zaal van De Beukenhof, Eikenlaan 2. Aanmelden kan tot 13.15 uur bij de spelleiding. De kosten zijn 2 euro per persoon, inclusief één consumptie. Meer info bij dhr. Lysia Kralt, 0252-412461.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>