Keukenhof Dahliadagen op het landgoed | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De praalwagen Rise of the Phoenix wordt voor de dahliadagen gestoken met dahlia's en is te bewonderen in de tuin van het kasteel.
De praalwagen Rise of the Phoenix wordt voor de dahliadagen gestoken met dahlia's en is te bewonderen in de tuin van het kasteel. (Foto: )
Kort nieuws

Keukenhof Dahliadagen op het landgoed

LISSE • Bezoekers van het landgoed bij Kasteel Keukenhof kunnen nu al genieten van een prachtige dahliatuin. In de voortuin van het kasteel zijn 150 soorten dahlia's geplant.

Van 21 tot en met 25 augustus vinden er de Keukenhof Dahliadagen plaats. Op 13 april reed de praalwagen 'Rise of the Phoenix', gestoken met hyacinten en narcissen, mee met het Bloemencorso van de Bollenstreek. De praalwagen wordt nu opnieuw gestoken met dahlia's en is vanaf 21 augustus te bewonderen in de tuin van het kasteel. Landgoed Keukenhof is dagelijks gratis te bezoeken, parkeren kan kosteloos op het parkeerterrein bij Kasteel Keukenhof. Op de afsluitende zondag vinden er rond het kasteel activiteiten plaats voor jong en oud.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>