Met parochie- en streekgenoten naar Rome | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Ontmoet de paus tijdens de audiëntie.
Ontmoet de paus tijdens de audiëntie. (Foto: pr)

Met parochie- en streekgenoten naar Rome

REIZEN • Altijd een keer naar Rome willen gaan ? Maar het kwam er niet van of je wilde niet alleen reizen? Dan is een reis in een groep misschien het idee om deze reis eens te gaan maken! Alweer voor de zevende maal gaat Jos Westgeest - gecertificeerd reisleider - met een groep parochie- en streekgenoten naar Rome en wel van zaterdag 9 t/m donderdag 14 november. Een prachtige tijd om in Rome te zijn, waar het dan gemiddeld 20 graden is.

Vanuit een centraal gelegen hotel krijg je een prachtige indruk van Rome in al zijn facetten: Vaticaanstad, het Forum Romanum en het Colosseum, Piazza Navona en de Trevifonteinen. Uniek is de dagexcursie naar Castel Gandolfo, het vroegere buitenverblijf van de paus, dat sinds kort voor bezoek is opengesteld. Ook is er gelegenheid om op zondagmorgen een viering bij te wonen in de Basiliek Maria Santa Maggiore of de Friezenkerk. En ontmoet je de paus tijdens zijn wekelijkse audiëntie op het Sint Pietersplein. De reis naar Rome is per vliegtuig en de excursies in de stad worden te voet of met de touringcar uitgevoerd onder leiding van Nederlandse gidsen.

Bent je geïnteresseerd? Of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met op met Jos Westgeest: 06 53 62 20 51 of stuur een e-mail naar info@beleeftsamen.nl. Inschrijving voor de reis is mogelijk t/m 31 augustus a.s.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>