Nog plek bij de tentennacht van speeltuinvereniging Marijke | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Logeren in een tentje bij speeltuin Marijke!
Logeren in een tentje bij speeltuin Marijke! (Foto: pixabay)

Nog plek bij de tentennacht van speeltuinvereniging Marijke

FUN • Wat is er leuker voor kinderen dan spelen in de speeltuin en er ook nog een nachtje logeren in een tent? Er is nog plek voor kinderen vanaf 7 jaar bij speeltuinvereniging Marijke aan de Crocussenstraat 3A. Daar vindt op 30 augustus het evenement weer plaats.

De start van de tentendag is om 13 uur. Hieraan kunnen alle kinderen deelnemen. De activiteiten lopen tot 20 uur. Hierna volgt de tentennacht, die alleen bedoeld is voor kinderen vanaf 7 jaar.  Er is nog plek! Opgeven kan via secretaris@svmarijke.nl. 

Voor leden is deelname gratis. Ben je geen lid? Dan betaal je voor de tentendag (13-19 uur) 5 euro. Blijf je ook tijdens de tentennacht (tot de volgende ochtend 9 uur), dan betaal je 10 euro.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>