De huttenbouw in Lisserbroek is altijd een succes.
De huttenbouw in Lisserbroek is altijd een succes. Foto: pr

Kindervakantiedagen Lisserbroek in teken van Onderwaterwereld

Algemeen

LISSERBROEK • De Kindervakantiedagen van Lisserbroek zijn dit jaar van woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 23 augustus. Op deze dagen staat het plein voor dorpshuis de Meerkoet voor de 41ste keer in het teken van de Kindervakantiedagen van Lisserbroek met het thema Onderwaterwereld.

Op dag 1, de woensdag, starten de kinderen om 9.30 uur met het bouwen van de hutten. Daarnaast is er het rad van avontuur, schminken en nog veel meer. Op woensdagmiddag komt Drumtastic en om 16.00 uur is het afgelopen.

Donderdag moeten de deelnemers van de viswedstrijd er vroeg uit. Deze is van 08.00 tot 08.45 uur. Van 09.30 tot 16.00 uur is er weer het nodige te doen op het plein, zoals springen op het luchtkussen, knutselen en om 19.00 uur begint de vossenjacht.

De derde dag beginnen de activiteiten weer om 09.30 uur, met naast de huttenbouw ook een heerlijk broodje en een luchtkussen. Om 15.00 uur start theatergroep Lefkop. Om 16.00 uur zijn de 41ste Kindervakantiedagen van Lisserbroek weer voorbij.

Kosten bedragen dit jaar € 2,50 per kind per dag. Kinderen die niet hebben meegedaan met de dagactiviteiten betalen voor de avondactiviteiten € 1,-. Leden van Activiteitenvereniging Koet Actief betalen, na vertoon van hun lidmaatschapskaart, 1 euro. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Coby den Butter via 0252-415677 of stuur een e-mail naar kindervakantiedagen@hotmail.com.

Uit de krant