In de tuinen van 't Huys Dever komt netwerkend Bollenstreek bij elkaar.
In de tuinen van 't Huys Dever komt netwerkend Bollenstreek bij elkaar. Foto: archief

Nieuw netwerkevent Business & Bites Bollenstreek bijna uitverkocht

Zakelijk

Het nieuwe netwerkevenement 'Business & Bites Bollenstreek' wordt 3 september gehouden in de tuinen van 't Huys Dever. De organisatie hoopte zo'n 150 ondernemers samen te brengen, maar inmiddels zijn er bijna 500 kaarten verkocht. Het ziet er daardoor naar uit dat het evenement bij de eerste editie en zelfs voor aanvang uitverkocht zal zijn.

Het concept van Business & Bites Bollenstreek is simpel: de organisatie wil zoveel mogelijk ondernemers en managers bijeen brengen om te netwerken. Bezoekers krijgen uitgebreid de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten op een unieke locatie in de Bollenstreek. Tijdens het event, dat van 17.00 tot 20.00 uur duurt, presenteren tien verschillende regionale horecabedrijven zich met heerlijke bites, kunnen gasten een drankje halen aan de bar en genieten van entertainment van Ferocius Events.

Er zijn maximaal 500 kaarten voor Business & Bites Bollenstreek beschikbaar. All-in toegangskaarten voor ondernemers en managers kosten 22,50 euro per stuk en de laatste zijn te bestellen via www.business-bites.nl. Voor fietsen zijn er voldoende fietsenstallingen, auto's kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein van Tuincentrum Overvecht.

Uit de krant