Marina, Ramona en Monique organiseren de kledingbeurs.
Marina, Ramona en Monique organiseren de kledingbeurs. Foto: pr

Herfst- en wintereditie tweedehands kinderkledingbeurs BrandNewVintage

Algemeen Goede doelen

In de week van 7 oktober vindt de herfst- en wintereditie van kinderkledingbeurs BrandNewVintage plaats. De kinderkledingbeurs wordt door Marina, Ramona en Monique voor de vierde keer georganiseerd in de Jenaplan Basisschool de Waterval op de hoek Frans Halsstraat en Judith Leijsterstraat in Lisse.

BrandNewVintage is een beurs met een ruim aanbod mooie, eigentijdse tweedehands merkkleding in maat 74 t/m 164. Kom ook voor een prikkie de najaars- en winterkleding voor de kinderen bij elkaar shoppen! De huidige organisatoren hebben een grote voorliefde voor leuke, aparte, maar wel betaalbare kinderkleding. Met de beurs willen zij het voor iedereen mogelijk maken om voor kleine prijsjes kwalitatieve en leuke tweedehands merkkleding aan te schaffen. Op deze manier hopen zij er ook aan bij te dragen dat kleding niet onnodig wordt weggegooid.

Hoe werkt het?
Hoe werkt het? Je brengt zelf kleding in en zij proberen dan samen met de hulptroepen de kleding tijdens de beurs voor je te verkopen. Je kunt je kleding inleveren op maandag 7 en dinsdag 8 oktober tussen 19.00-21.00 uur bij basisschool de Waterval. De verkoop is op donderdagavond 10 oktober van 19.00-21.00 en vrijdagmiddag 11 oktober van 14.00-16.00 uur. De beurs is vrij toegankelijk voor iedereen. Je kunt alleen winterkleding inbrengen plus maximaal 2 paar schoenen. Zie ook: www.brandnewvintage-lisse.nl/volgende-beurs/

Goede doelen
BrandNewVintage steunt kledingbank Teylingen en Stichting Elburg helpt Gambia. Kledingbanken worden helaas steeds belangrijker in onze maatschappij. Gezinnen die een beroep moeten doen op de voedselbank omdat zij hun voedsel (tijdelijk) niet meer kunnen betalen, kunnen bij de kledingbank terecht voor kleding. Het andere goede doel is Stichting Elburg helpt Gambia. Ook hier is de kleding meer dan welkom. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld om in het Gambiaanse dorp Banyaka een medische post te bouwen voor de 50.000 inwoners van Banyaka en 5 omliggende dorpen.
Op de afhaaldag kun je je niet verkochte kleding (maar ook andere goed herbruikbare niet-merkkleding) afgeven bij BrandNewVintage. Wij zorgen dat het bij de kledingbank of in Afrika terecht komt. Op die manier BrandNewVintage er nog veel meer kinderen blij mee maken!

De najaar-wintereditie van 2018 werd druk bezocht.

Uit de krant