Harmonie Da Capo lanceert Maestro Lisse tijdens feestweek | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Tijdens het picknickconcert van Da Capo in het Mondriaanpark konden bezoekers al zien hoe de dirigent zijn orkest 'bespeelt'.
Tijdens het picknickconcert van Da Capo in het Mondriaanpark konden bezoekers al zien hoe de dirigent zijn orkest 'bespeelt'. (Foto: pr)
Feestweek

Harmonie Da Capo lanceert Maestro Lisse tijdens feestweek

Het programmaboekje van de Harddraverij is verspreid in Lisse en omgeving. Wie het programma al heeft doorgenomen, heeft wellicht gezien dat de harmonie van Da Capo op vrijdag 20 september weer een concert zal geven op het Vierkant in Lisse. Maar waarom staat daar dat het een nieuw evenement betreft?

De harmonie geeft immers al jaren een concert op het Vierkant tijdens de feestweek, maar de invulling is dit jaar wel verrassend nieuw. De harmonie heeft het evenement namelijk omgedoopt in 'Maestro Lisse'. Wie het tv-programma Maestro heeft gezien, kent het principe: prominenten beklimmen de bok om een orkest te dirigeren, althans om dat te proberen, want het is een vak apart.

Da Capo heeft een aantal bekende Lissers gestrikt om deze avond de baton ter hand te nemen om een stuk te dirigeren. Welke Lissers dit zijn, blijft vanzelfsprekend nog een verrassing. Daarnaast wil Da Capo ook bezoekers van het concert de gelegenheid geven om hun dirigeertalent te 'testen'. Daarvoor zal iemand van het pr-team langs de terrassen gaan om kandidaten te zoeken. Dus heeft u dirigeertalent of gewoon interesse in een leuke muzikale avond, zet 20 september vast in de agenda. Het concert vindt plaats van 20.00 tot circa 22.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>