Kat-Rijn te gast bij Zondag Open | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Zangkoor Kat-Rijn is geen shantykoor; de mannen zingen herkenbare liedjes voor de jeugd van vroeger.
Zangkoor Kat-Rijn is geen shantykoor; de mannen zingen herkenbare liedjes voor de jeugd van vroeger. (Foto: pr)
Senioren

Kat-Rijn te gast bij Zondag Open

De Werkgroep Zondag Open, aangesloten bij Stichting De Paraplu, organiseert jaarlijks een concertreeks met zangkoren en muziekensembles uit Lisse en de regio. Het volgende optreden betreft het zangkoor Kat-Rijn uit Katwijk (aan de Rijn).

Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Toon van den Ende. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een aantal accordeonisten en een gitarist, die ook de ukelele bespeelt. Kat-Rijn is geen shantykoor. Het bredere repertoire is afgestemd op de jeugd van vroeger. De meeste liedjes zijn zeer herkenbaar om mee te zingen.
Het optreden van Kat-Rijn is op zondag 15 september in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt overigens wel op prijs gesteld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>