Webinar: Hoe begeleid je kinderen bij een scheiding? | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Je gaat uit elkaar. Hoe ga je om met de emoties van de kinderen? Waar moet je op letten? Hoe vertel je het überhaupt? Daar gaat het webinar van het CJG over.
Je gaat uit elkaar. Hoe ga je om met de emoties van de kinderen? Waar moet je op letten? Hoe vertel je het überhaupt? Daar gaat het webinar van het CJG over. (Foto: pixabay)

Webinar: Hoe begeleid je kinderen bij een scheiding?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt samen met Tischa Neve op 25 september een gratis webinar over het begeleiden van kinderen bij een scheiding. Het is bedoeld voor alle ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.

Kinderen zien hun ouders het liefst bij elkaar. Een scheiding zal dan ook veel indruk maken. Het is dus van groot belang dat ouders veel aandacht hebben voor de beleving van de kinderen, vóór, tijdens en na de scheiding. In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties? En die van jezelf? Welke dingen zijn nou essentieel om te doen in zo'n proces met kinderen?
Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil jij zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Meld je dan snel aan.
Dit webinar vindt plaats op woensdag 25 september van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>