Bij het aankomende Boezemcafé is Lady Service aanwezig die kan adviseren op het gebied van aangepaste lingerie of badkleding.
Bij het aankomende Boezemcafé is Lady Service aanwezig die kan adviseren op het gebied van aangepaste lingerie of badkleding. Foto: pr

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek in Warmond

Algemeen

Oktobermaand is borstkankermaand en natuurlijk is het Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden dan weer open. Op woensdag 9 oktober van 10.00 – 12.30 uur kunnen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker in het pop-upcafé aan de Herenweg 101 te Warmond elkaar ontmoeten. Hier kunnen zij op een open en vrije manier een gesprek met elkaar hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan.

Voel je welkom en gesteund en bezoek het Boezemcafé, alleen of met een (boezem)vriendin. Er wordt lekkere koffie en thee geschonken en (huisgemaakte) taart geserveerd. Na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Je kunt gewoon binnenlopen, de deur staat open! Toegang is gratis en aanmelden kan via boezemcafe@gmail.com of Facebook, maar hoeft niet. Voor meer informatie: bezoek www.boezemcafe.nl.

Het Boezemcafé is opgericht in 2018 en is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond. Het Boezemcafé is een pop-upcafé dat is opgezet als een ontmoetingsplek voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden. Hier kunnen vrouwen binnenlopen, met elkaar in contact komen, elkaar vragen stellen, tips geven en wellicht helpen met raad of met daad. Het is prettig als je je ervaringen op dit gebied met iemand kunt delen die weet waar je over praat en hetzelfde heeft meegemaakt. Daarvoor is het Boezemcafé opgericht.

Een professional op het gebied van aanvullende borstkankerzorg zal mee koffiedrinken. Deze keer is dat Adelheid Lakeman van Lady Service in Leiden. Zij beantwoordt graag tijdens de koffie eventuele vragen over protheses of aangepaste lingerie of badkleding na een borstoperatie.

Boezemcafé - woensdag 9 oktober a.s. 10.00 tot 12.30 u. – Herenstraat 101, Warmond

Uit de krant