Een leven lang bewegen met Hisalis & WelzijnsKompas | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Een leven lang bewegen met Hisalis & WelzijnsKompas

Een leven lang bewegen is een van de ambities van het Sportakkoord Lisse. Het doel is dat iedereen - ongeacht leeftijd, fitheid, achtergrond en bijvoorbeeld financiële middelen - mee kan doen aan sporten en bewegen. Organisaties uit onder meer Sport, Welzijn, Onderwijs en Gezondheid werken hierin samen met de gemeente Lisse om dit sportakkoord tot een succes te maken.

WelzijnsKompas faciliteert al de nodige sportieve beweegactiviteiten in Hillegom en Lisse, zoals de wandelgroepen en zwemmaatjes. Samen met Hisalis is al eerder een activiteit georganiseerd waarbij mensen elkaar konden ontmoeten op basis van interesses. Maar een samenwerking in het kader van het Sportakkoord draait natuurlijk om bewegen.
Het is belangrijk om wat je uitdraagt ook zelf te doen. Daarom heeft WelzijnsKompas haar teamdag van afgelopen donderdag georganiseerd bij Hisalis. Om elkaars mogelijkheden nog beter te leren kennen én om zelf letterlijk in beweging te komen. Tijdens een clinic, gegeven door de enthousiaste Sam Hoekstra uit Heren1, hebben de medewerkers kennisgemaakt met de hockeysport. Doordat de clinic in kleine groepjes plaatsvond, kon iedereen meedoen op eigen niveau.
Het enthousiasme is groot! Over het Sportakkoord en over de laagdrempelige kennismaking met de hockeysport via een clinic op maat. Wilt u als inwoner van Lisse meer weten of heeft u een sportief idee om Lissers in beweging te krijgen? Wij gaan graag met u in gesprek! Voor meer informatie en/of vragen kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker van WelzijnsKompas: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-45331545 of met Marjelle Vink van Hisalis: marjelle.vink@ziggo.nl/ 06-15156660 Of kijk voor meer informatie op: www.welzijnskompas.nl en www.hisalis.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>