Marente Themabijeenkomst over Beter Slapen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Als je slecht slaapt, gaat de wekker voor je gevoel vaak veel te vroeg.
Als je slecht slaapt, gaat de wekker voor je gevoel vaak veel te vroeg. (Foto: pexels)

Marente Themabijeenkomst over Beter Slapen

Als u regelmatig slecht slaapt, is lekker doorslapen en uitgerust wakker worden niet meer dan een mooie droom. Met behulp van de themabijeenkomst 'Beter Slapen' is lekker slapen ook zonder slaapmiddelen mogelijk. Marente organiseert de themabijeenkomst op maandag 11 november van 19.30-21.30 uur in Lisse.

Een goede nachtrust is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u regelmatig slecht slaapt, is lekker (door)slapen en uitgerust wakker worden niet meer dan een mooie droom. De toevlucht tot het nemen van slaapmiddelen is echter niet altijd de oplossing. Tijdens de themabijeenkomst 'Beter Slapen', krijgt u van de docent informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. U krijgt informatie over de werking van slaapmiddelen en u leert of slaapmiddelen een oplossing bieden voor uw slaapprobleem. Ook leert u hoe u storende gedachten die uw slaap beïnvloeden kunt loslaten.
De themabijeenkomst vindt plaats op maandag 11 november 2019 van 19.30-21.30 uur in Lisse. Deelname is gratis voor leden van Marente. Niet-leden betalen 15 euro. Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze themabijeenkomst. Aanmelden graag voor maandag 29 oktober 2019.

Informatie/aanmelding
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen )8.30 en 16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 33 33 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Kijk ook eens op www.marente.nl/cursussen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>