Logo lissernieuws.nl
Wie weet komt jouw goede doel of vereniging ook wel in aanmerking voor een bijdrage van Meerlanden.
Wie weet komt jouw goede doel of vereniging ook wel in aanmerking voor een bijdrage van Meerlanden. (Foto: pr)

Inschrijving voor Meerlandenfonds geopend

De inschrijving voor het Meerlandenfonds 2019 is op 1 oktober gestart. Ook dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van 55.000 euro in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tot 1 november aanstaande online een aanvraag indienen.

"Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. Zij dragen eraan bij dat het in onze regio fijn wonen, werken en recreëren is. Ook Meerlanden werkt daar dagelijks aan mee, samen met gemeenten en hun inwoners, scholen en partners. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen", zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. "Ik roep alle vrijwilligers in de regio daarom op om een aanvraag te doen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds!"

Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving, vandaag en morgen. Goede doelen en (sport)verenigingen komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door een project te beschrijven. Dat kan door online het formulier in te vullen op www.meerlanden.nl/inschrijven. Voor goede doelen is de maximale bijdrage 2.500 euro en voor (sport)verenigingen maximaal 1.000 euro. De inschrijving sluit op 1 november 2019. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over een eventuele toekenning van een bedrag uit het fonds. De feestelijke uitreiking van de cheques van het Meerlandenfonds is op 12 december. Het reglement staat op www.meerlanden.nl/fonds.

Meer berichten