Mis het niet: Festival der Ontmoeting | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Ontmoet elkaar tijdens het festival in de Kulturele Raad.
Ontmoet elkaar tijdens het festival in de Kulturele Raad. (Foto: samentegeneenzaamheid.nl)

Mis het niet: Festival der Ontmoeting

WelzijnsKompas Hillegom-Lisse organiseert in samenwerking met Bewust Bollenstreek het Festival der Ontmoeting op zaterdag 12 oktober in de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

De deuren van de Kulturele Raad gaan om 11.00 uur open. De feestelijke opening om 11.15 uur is met livemuziek van Birkit Rietveld en wethouder Fred van Trigt. Na de opening volgen interessante sprekers, zij vertellen over wat ontmoeting en elkaar zien voor hen betekent. De workshops gaan vanaf 12.45 uur van start, verzorgd door de dames van Bewust Bollenstreek: Angela Roelen, Petra Meiburg, Angélique van der Zijden, Annette Damman en Petra Turkenburg.

Naast de workshops zijn er tal van activiteiten, zoals een korte documentaire, een bordspel, handwerken of een blije kei schilderen. Jolijn van Lemon Hill verzorgt om 14.30 uur een modeshow, waarbij elf deelnemers extra in het zonnetje worden gezet. Daarna volgt de veiling mooie ontmoetingen, waarbij mooie ontmoetingen onder de hamer gaan. Het bieden gaat niet middels geld, maar door zelf een ontmoeting in te brengen voor de veiling. Het festival wordt afgesloten met livemuziek van Jazzam.

Voor kinderen is er tijdens het Festival der Ontmoeting van 11.30 tot 14.30 uur van alles te doen. Bij Marieke Smits van De Kindercoachbus kunnen kinderen bijvoorbeeld deelnemen aan een Power Up theekransje. Voor een muzikaal feestje kunnen (groot-)ouders met hun peuters om 11.30 en 12.30 uur aanschuiven bij de workshop door Nadine Stolk van De Hillegomse Muziekschool. En schmink tovert de kinderen om in prinsessen en kleurrijke dieren.

Het Festival der Ontmoeting is voor jong en oud en duurt zaterdag 12 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deelname is gratis en dit geldt ook voor de koffie en thee. Neem een eigen lunch mee of eet iets lekkers bij de foodtruck.
Meer info over het festival bij: Carlijn French (buurtwerker WelzijnsKompas) via 06-45 162 321 of c.french@welzijnskompas.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>