Zondag Open met Egerländermuziek van Die Schlüsselstädter Musikanten | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De Schlüsselstädter Musikanten uit Leiden spelen 20 oktober op uitnodiging van de werkgroep Zondag Open  Egerländermuziek in De Beukenhof.
De Schlüsselstädter Musikanten uit Leiden spelen 20 oktober op uitnodiging van de werkgroep Zondag Open Egerländermuziek in De Beukenhof. (Foto: pr)
Senioren

Zondag Open met Egerländermuziek van Die Schlüsselstädter Musikanten

De werkgroep Zondag Open, aangesloten bij Stichting De Paraplu, organiseert jaarlijks een concertreeks met zangkoren en muziekensembles uit Lisse en de regio.

Het volgende optreden betreft het orkest Die Schlüsselstädter Musikanten uit Leiden. Onder leiding van Ronald Limpens spelen circa 15 musici de bekende Egerländermuziek, die zijn oorsprong heeft in het Tsjechische Bohemen en het Duitse Beieren. Het kenmerkende instrumentarium bestaat uit bariton, bas, flügelhoorn, klarinet, slagwerk en trompet. Op het programma staan ook tango's en (bewerkte) walsen van Johan Strauss. Het optreden is op zondag 20 oktober in De Beukenhof, Eikenlaan 2. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. Mede dankzij een donatie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>