Afbeelding
Foto: pr

Comedy & Drinks in De Greef met Thijs Kemperink

Cultuur

De Twentse cabaretier Thijs Kemperink staat vrijdag 25 oktober op de planken bij Comedy & Drinks in De Greef, Ruishornlaan 21. Een mix tussen stand-upcomedy, clubgevoel en een avond uit om meer jongeren naar het theater te trekken.

De Greef vormt elke vierde vrijdag van de maand het toneel voor een gezellige avond met bekende comedians uit heel Nederland. Maximaal 80 kaarten beschikbaar, dus wees snel als je erbij wil zijn. De entree bedraagt 10 euro, na de show blijft de bar tot 01.00 uur geopend om af te sluiten met een drankje.

Thijs Kemperink kreeg een viersterrenrecensie in het Dagblad van het Noorden. Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Over 'Eerlijk duurt het kortst!': Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als jij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw……. Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

Comedy & Drinks is een samenwerking tussen Bescal, Stichting Theater Floralis en YOUTH Bollenstreek. Meer info en tickets via www.degreeflisse.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Floralis en aan de deur bij De Greef.

Uit de krant