Nederlands Transport Museum extra dag geopend wegens schoolstakingen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Nederlands Transport Museum extra dag geopend wegens schoolstakingen

Het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep is morgen, woensdag 6 november een dagje extra open vanwege de landelijke schoolstakingen.

Normaal gesproken is het museum alleen in de weekenden geopend. Er is van alles te doen; een speurtocht, leuke spelletjes, een quiz in de Griezelbus van Paul van Loon, een springkussen en je mag in een echte straaljager zitten! En dat is toch veel leuker dan de hele dag binnen zitten? Het Nederlands Transport Museum is gevestigd aan de Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ Nieuw-Vennep.

Het Nederlands Transport Museum is ieder weekend geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Check de website voor actuele prijzen en activiteiten. Meer informatie over het museum is te vinden op www.facebook.com/NederlandsTransportMuseum en www.nederlandstransportmuseum.nl.

Overigens gaan niet alle scholen morgen dicht; ongeveer de helft van de scholen heeft aangegeven mee te staken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>