Gemengd koor Appassionato zingt in De Beukenhof | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Op de foto een deel van het koor Appassionato, dat een zeer gevarieerd repertoire beheerst.
Op de foto een deel van het koor Appassionato, dat een zeer gevarieerd repertoire beheerst. (Foto: pr)

Gemengd koor Appassionato zingt in De Beukenhof

Op uitnodiging van de Werkgroep Zondag Open, aangesloten bij de Stichting De Paraplu, komt gemengd koor 'Appassionato´ uit Leiderdorp en omgeving zondag 10 november naar De Beukenhof, Eikenlaan 2a.

De groep van circa 30 mannen en vrouwen beheerst een zeer gevarieerd repertoire: van licht klassiek tot modern, maar ook van over de hele wereld met een grote verscheidenheid aan ritmes, genre en taal. En dat alles veelal vierstemmig. Het in 2001 opgerichte koor staat onder leiding van dirigent Sanneke Hendrich. Begeleiding op piano door Heleen Polderman.

Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. Mede dankzij een donatie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Zie ook: www.appassionato.nl en www.deparaplu-lisse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>