Matineeconcert Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Het Haarlemmermeers Oratorium Koor tijdens de uitvoering van de uitvoering van de Johannes Passion begin dit jaar.
Het Haarlemmermeers Oratorium Koor tijdens de uitvoering van de uitvoering van de Johannes Passion begin dit jaar. (Foto: pr)

Matineeconcert Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior

Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior geeft zaterdag 23 november een matineeconcert dat geheel gevuld wordt met werken van de Engelse componisten Stanford, Rutter, maar ook van de Duitse Mendelssohn. Het concert krijgt muzikale instrumentale ondersteuning van sopraan, harp en orgel.

Naast de diverse koorwerken zoals het 'Magnificat' en 'Nunc dimittis' van Stanford, 'Esurientes' en 'Gloria' (part I) van Rutter, 'Lauda Sion' van Mendelssohn, zal Peter Ouwerkerk een orgelsolo spelen, is er een harpsolo door Arrianne Schipper en zingt Nicole Fiselier 'Rejoice' uit de Messiah van Händel.
Het matineeconcert vindt plaats in kerkgebouw De Rank, Eugenie Previnaireweg 14 in Nieuw Vennep. Aanvang 15.30 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website www.koorexcelsior.nl of telefonisch via 0252-686229.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>