Logo lissernieuws.nl

Te zien in 't Poelhuys: musical 'Buurman Bolder en de Sleutel van Sinterklaas'

Foto: pr

De voorstelling 'Buurman Bolder en de Sleutel van Sinterklaas' wordt zaterdag 23 november gespeeld door Sinterklaasgroep Bollenstreek in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4.

Deze musical voor het hele gezin wordt om 13.00 uur en 15.30 uur gespeeld. Kaarten à € 6,50 zijn te koop in de winkel van Patisserie Chocolaterie Vermeer, via www.sinterklaasgroepbollenstreek.nl of een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van 't Poelhuys, zolang de voorraad strekt. Vergeet ook niet uw fototoestel mee te nemen, want de kinderen mogen na afloop uiteraard met Sinterklaas en de pieten op de foto.

Waar gaat deze leuke voorstelling over? Emma en Walter zijn blij dat Sinterklaas weer in het land is. Zij zingen elke avond een mooi Sinterklaasliedje bij de schoorsteen. Sinterklaas en de pieten vinden dit natuurlijk prachtig, maar….. Buurman Bolder niet. Hij vindt het verschrikkelijk als zijn buurmeisje en buurjongetje zingen voor de Sint. Hij bedenkt een gemeen plan met de schoorsteen van Emma en Walter. En Sinterklaas is ook nog eens zijn gouden sleutel van de geldkist kwijt. Die sleutel past ook op alle voordeuren van Nederland. 

Hoe dit allemaal afloopt kunnen jullie zien in deze spannende en vrolijke voorstelling die ongeveer 1 uur duurt.

Meer berichten