Afbeelding
Foto: pixabay

Sint komt voorlezen in de bieb

Algemeen

Hoog bezoek in de bieb aan de Koninginneweg 79A! Sinterklaas komt er donderdag 28 november van 16.00 tot 16.45 uur voorlezen.

Hij heeft het verschrikkelijk druk, maar voor het lezen van een boek maakt hij graag tijd vrij. En voorlezen vindt hij nog leuker! Samen met Piet zal hij trakteren op snoepgoed en mooie verhalen over...Sinterklaas!
Sinterklaas heeft advies gevraagd over de boeken die hij zal gaan voorlezen. De bibliotheek heeft een hele grote collectie Sinterklaasboeken voor alle leeftijden. Een leuk boek is 'De kleren van Sinterklaas' van Paul Biegel en Sanne te Loo over Anouk, die zeker weet dat Sinterklaas komt logeren want ze heeft een koffer met zijn kleren zien staan in de logeerkamer. Van de bekende schrijver Sjoerd Kuyper is het vrolijke prentenboek 'Het kleinste Pietje' waarin Broes de hoofdrol speelt. Zijn vader is vriend van Sinterklaas en gaat met andere ouders naar Spanje om Sinterklaas te helpen. Broes wil ook graag mee en verstopt zich in de bus.
Sinterklaas hoopt dat er veel kinderen naar de bibliotheek komen om er met elkaar een gezellig feest van te maken. De toegang is gratis.

Uit de krant