Afbeelding
Foto: Wouter Keuris

32e L.J. Sport Ter Specke Loop bij De Spartaan

Verenigingen Sport

De 32e editie van de L.J. Sport Ter Specke Loop vindt zondag 15 december plaats. Deze loop in de bosrijke omgeving van sportpark Ter Specke is een vast onderdeel van de loopwedstrijden van AV De Spartaan. Tevens maakt hij deel uit van het Zorg en Zekerheid Circuit.

Je kunt kiezen voor de afstanden 5, 10 of 15 kilometer. Om 10.30 uur start de gratis GeZZinsloop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Ouders mogen uiteraard met de jongste kinderen meelopen. De jeugd loopt langs de omliggende sportverenigingen van De Spartaan. De start en finish zijn op de atletiekbaan. Het parcours van de andere afstanden gaat over vlakke en beschutte wegen met de finish op de atletiekbaan. Na afloop ontvangt elke deelnemer een bollenpakket én een extra verrassing vanwege het 25-jarig bestaan van het Zorg en Zekerheid Circuit!
Inschrijven kan via www.zorgenzekerheidcircuit.nl (t/m vrijdag 13 december). Na-inschrijven kan vanaf 09.00 uur op zondag 15 december in de sportzaal van De Spartaan. De kosten zijn €7,-, € 8,- en € 9,- voor respectievelijk de 5, 10 en 15 kilometer. Tevens kun je je dan nog voor het hele Zorg en Zekerheid Circuit inschrijven. Er wordt gebruikgemaakt van een chip. Doe je alleen de L.J. Sport Ter Specke Loop, lever de chip dan direct na de finish in. Circuitdeelnemers leveren de chip pas in bij de laatste loop in Noordwijkerhout. (Foto: Wouter Keuris)

Uit de krant