Gemeente gaat inclusieve vlag uitlenen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Bijna een jaar geleden wapperde de vlag voor het eerst bij het gemeentehuis, gehesen door de wethouders Van der Zwet, Van der Laan en Langeveld met de bedenkers van het winnende ontwerp. | Foto: archief (AihV)
Bijna een jaar geleden wapperde de vlag voor het eerst bij het gemeentehuis, gehesen door de wethouders Van der Zwet, Van der Laan en Langeveld met de bedenkers van het winnende ontwerp. | Foto: archief (AihV) (Foto: archief (A.in 't Veld))

Gemeente gaat inclusieve vlag uitlenen

De vlag die een inclusieve samenleving symboliseert, wappert voortaan dagelijks voor het gemeentehuis aan de Heereweg.

Door Arie in 't Veld

Dat maakte wethouder Jolanda Langeveld vorige week bekend. "Het initiatief om de vlag dagelijks te hijsen kwam vanuit het dorp tijdens het "Beste Idee" en wij vinden het een goed idee."
De vlag met het ontwerp Kruisende Levenspaden van Ruud Huijts en Stefan IIzerman kan voortaan ook elders in Lisse wapperen, zegt Langeveld. "Anderen kunnen de vlag hijsen bij een activiteit die aansluit bij de inclusieve samenleving. Hiervoor kunnen stichtingen en bedrijven een bericht sturen aan het bestuurssecretariaat van Lisse. Het college bespreekt vervolgens of de activiteit aansluit bij de inclusieve samenleving, waarna de vlag uitgeleend kan worden."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>