Logo lissernieuws.nl

Stichting Bescal verwelkomt Wha Shen Chen in raad van toezicht

Wha Shen Chen is toegetreden tot de raad van toezicht van stichting Bescal.
Wha Shen Chen is toegetreden tot de raad van toezicht van stichting Bescal. (Foto: pr)

Wha Shen Chen (1954) is op 26 november benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht van de stichting Bescal. Zij beheert en exploiteert de gemeentelijke sociaal-culturele accommodaties van Lisse, waaronder Floralis.

Wilco Roelandse, voorzitter van de raad van toezicht, over de komst van Chen: "Ik ben blij hem als lid van onze raad te kunnen verwelkomen. Hij heeft veel expertise op het gebied van financiën en bedrijfsvoering en ruime managementervaring. De raad van toezicht is nu weer compleet."
Chen volgt Ed Takken op die na een periode van vier jaar zijn taken voor de raad heeft neergelegd conform het rooster van aftreden. Roelandse: "Ed heeft sinds zijn aantreden als toezichthouder een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bescal. Ik wil hem bedanken voor zijn toewijding, steun en inzet."
Chen is gepensioneerd. Tijdens zijn loopbaan is hij ruim twintig jaar bij Microsoft werkzaam geweest, waarvan de laatste jaren in een internationale directiefunctie op het gebied van inkoop. Verder is hij binnen de gemeente Lisse actief als taalcoach bij de bibliotheek en als arbeidscoach bij Vluchtelingenwerk Nederland. Chen is benoemd voor een periode van vier jaar.

Meer berichten