Logo lissernieuws.nl
Bij Podium Bollenstreek kunnen organisaties van evenementen aanschuiven om te vertellen wat ze gaan doen.
Bij Podium Bollenstreek kunnen organisaties van evenementen aanschuiven om te vertellen wat ze gaan doen. (Foto: pr)

Nieuw tv-programma van Bo biedt iedereen een podium

Bo, de omroep van de Bollenstreek, heeft een nieuw tv-programma, getiteld Podium Bollenstreek.

Het programma is nu een aantal afleveringen onderweg en krijgt steeds meer een vaste vorm. Organisaties van evenementen schuiven aan om te vertellen wat ze gaan doen. Ook boekenschrijvers, muzikanten of andere culturele gasten komen in het programma. Elke week zit er iemand aan tafel bij presentatrice Wilma Gudmundsson om te praten over theatervoorstellingen, boeken en historie. Hiervoor wordt samengewerkt met lokale organisaties in de Bollenstreek.
Het programma kent drie vaste rubrieken. Kunst op Straat laat zien wat de kunst in de openbare ruimte voor betekenis heeft. Een andere rubriek is Object en dat kan vele kanten op: van historische vrachtwagen tot salonboot. Voor de rubriek Selfie kan iedereen filmpjes aanleveren over zijn evenement en die selfie-filmpjes komen dan in het tv-programma.
Het programma is te zien op woensdagavond vanaf 19.00 uur, elk heel uur. Terugkijken kan ook via bollenstreekomroep.nl. Contact om een keer aan te schuiven of een selfie mailen kan via podiumbollenstreek@bollenstreekomroep.nl.

Meer berichten