Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Ga rookvrij het jaar 2020 in

Het nieuwe jaar is weer een prachtig moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Veel rokers ervaren het stoppen echter als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun van elkaar in een groep tot tien keer hoger dan bij stoppen zonder hulp.

Voor wie die begeleiding wil, starten in december, januari en februari in Leiden, Katwijk, Sassenheim en Leiderdorp groepstrainingen 'Rookvrij! Ook jij?'. De GGD Hollands Midden en SineFuma organiseren deze trainingen.
Steun van anderen en het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers kenmerken de groepstraining 'Rookvrij! Ook jij?' en worden als zeer positief ervaren. Uiteraard kunt u samen met uw partner, vriend of buren meedoen! Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Vrijwel alle zorgverzekeraars rekenen daarbij ook het eigen risico niet.

Zeven bijeenkomsten
De training bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. In de derde bijeenkomst wordt gestopt met roken. Door niet meer te roken investeert u niet alleen in uw gezondheid maar u ziet het uiteraard ook terug in uw portemonnee.

Start trainingen
Leiden: Donderdag 12 december 2019 (19:30 – 21:00 uur): GGD Hollands Midden, Parmentierweg 49 Leiden
• Leiden: Maandag 6 januari 2020 (19:00 – 20:30 uur): Buurthuis Stevenshof, Trix Terwindstraat 4
• Leiderdorp: Donderdag 16 januari ( 19:00-20:30 uur): gebouw Activite, Simon Smitweg 8
• Sassenheim: Maandag 27 januari (19:00-20:30 uur): CJG in Sassembourg, Jan van Brabantweg 1
• Katwijk: Maandag 10 februari ( 19:30-21:00 uur): De Wilbert, Overrijn 7

Aanmelden
Kijk voor contactgegevens, voorwaarden, aanmelding en data van de bijeenkomsten op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 889 51 95. Aanmelden kan tot één week voor aanvang.

Meer berichten