Zanglust repeteert iedere dinsdagochtend in De Beukenhof. Kom gerust een keer kijken of zingen u ook plezier geeft. | Foto: pr
Zanglust repeteert iedere dinsdagochtend in De Beukenhof. Kom gerust een keer kijken of zingen u ook plezier geeft. | Foto: pr Foto: pr

Kerstconcert door Ouderenkoor Zanglust

Algemeen

Ouderenkoor Zanglust verzorgt vrijdag 20 december weer het jaarlijkse, sfeervolle kerstconcert in de grote zaal van dienstencentrum De Beukenhof.

Het koor heeft vol enthousiasme de liederen voor dit concert ingestudeerd. Nieuwe en overbekende (kerst)liederen zullen ten gehore gebracht worden. Ook staat een passend kerstverhaal op het programma. De muzikale leiding is in handen van dirigent de heer W.B. Visser met aan de piano de heer A. Alberts. Het concert begint om 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur. Mede dankzij een donatie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Kom op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.
Ouderenkoor Zanglust, dat grote bekendheid geniet in Lisse en omgeving, bestaat uit bijna 80 senioren die in De Beukenhof elke donderdagmorgen met veel plezier en enthousiasme nieuwe liederen instuderen en deze twee maal per jaar ten gehore brengen. Een bezoek aan het kerstconcert stimuleert mogelijk tot een lidmaatschap van het koor.
Voor meer informatie zie ook de websites www.deparaplu-lisse.nl en www.svoz.info.

Uit de krant