Computerhulp in De Beukenhof | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Met vragen over de computer kunnen senioren maandelijks terecht in De Beukenhof. Daar is dan een vrijwilliger aanwezig die de vraag kan beantwoorden of het probleem kan oplossen.
Met vragen over de computer kunnen senioren maandelijks terecht in De Beukenhof. Daar is dan een vrijwilliger aanwezig die de vraag kan beantwoorden of het probleem kan oplossen. (Foto: pixabay)

Computerhulp in De Beukenhof

Senioren kunnen maandelijks in De Beukenhof aan de Eikenlaan terecht met vragen over de computer.

Ook op dinsdag 14 januari van 10.00 tot 12.00 uur is een vrijwilliger van de Computergroep, aangesloten bij Stichting De Paraplu, aanwezig om problemen te helpen oplossen. Mail de vragen voor een vlotte afwikkeling vooraf naar computerinloopvraag@gmail.com. Vermeld welk type computer (desktop-pc, laptop, tablet of smartphone) en welk besturingssysteem (Windows, Android of iOS) het betreft. Zo kan de vrijwilliger zich goed voorbereiden. Als u het spreekuur niet kunt bezoeken, kunnen vraag en advies ook via het bovenstaande mailadres lopen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>