Figuranten op de corsowagen van Omroep Max, afgelopen jaar.
Figuranten op de corsowagen van Omroep Max, afgelopen jaar. Foto: pr

Bloemencorso Bollenstreek zoekt enthousiaste figuranten

Algemeen Bloemencorso

Altijd al gedroomd om te schitteren op een van de praalwagens tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek? Dan is het nu tijd om je aan te melden als corsofigurant!

De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan het Bloemencorso Bollenstreek is 18 jaar en je moet tijdens het corsoweekend zowel op vrijdagavond 24 april als zaterdag 25 april beschikbaar zijn. Jong of oud, dat maakt niet uit: het is altijd je enthousiasme dat telt!

Onvergetelijke ervaring
Nóg meer entertainment en interactie met het publiek is de insteek en ben je lekker actief, dan komt dat extra goed van pas, want dit jaar worden ook figuranten ingezet die rond de wagens lopen of fietsen. Dit maakt je ervaring als corsofigurant nog leuker!
Vrijdagavond 24 april is het verlichte corso in Noordwijkerhout en zaterdag 25 april is de grote optocht van Noordwijk naar Haarlem. En voor degenen die hun ervaring als corsofigurant met een dagje willen verlengen is er de mogelijkheid ook op zondag 26 april van de partij te zijn als de praalwagens in het centrum van Haarlem te bewonderen zijn.

Vanuit de corso-organisatie worden behalve de indeling van de figuranten op en rond de praalwagens ook alle kostuums en make-up geregeld. Een lunch en diner op corsozaterdag is inbegrepen, alsmede een onvergetelijke ervaring als corsofigurant. Meer informatie of aanmelden? Mail dan naar entertainment@bloemencorso.info

Afbeelding

Uit de krant