Afbeelding
Foto: pr

Alleen vanavond: kaartverkoop Boerenbruiloft De Gaapstokken

Verenigingen

Carnavalsvereniging De Gaapstokken houdt zondag 23 februari in De Gewoonste Zaak de jaarlijkse Boerenbruiloft. De kaartverkoop vindt donderdagavond 30 januari plaats tussen 19.30 en 21.00 uur in De Taveerne aan de Wagendwarsstraat.

De Boerenbruiloft is een van de populairste evenementen die door de Lisserse carnavalsvereniging wordt georganiseerd. Het grote familiefeest wordt ook dit jaar weer gehouden bij De Gewoonste zaak. Op zondag 23 februari veranderen De Gaapstokken De Gewoonste Zaak tot een grote bruiloftszaal, waarbij bijna alle elementen van een echt huwelijk voorbijkomen. Naast het boerenbruidspaar is er een bruidstaart, zijn er acts en entertainment en is het een groot feest voor jong en oud. Het thema van dit jaar is 'Een muzikale wereldreis'.

Kaarten
De entreekaarten kosten 9,50 euro per stuk en dat is inclusief toegang, koffie met gebak en boerenkool met worst of patat met een snack. Kinderkaarten voor kinderen t/m 12 jaar kosten 8,00 euro per stuk. Betaling kan alleen contant. Meer informatie is te vinden op www.gaapstokken.nl.

Uit de krant