De enige echte voetbalquiz in Hotel De Engel | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Test je algemene voetbalkennis en win een reis naar Madrid of een van de andere prijzen.
Test je algemene voetbalkennis en win een reis naar Madrid of een van de andere prijzen. (Foto: pr)

De enige echte voetbalquiz in Hotel De Engel

In Hotel De Engel wordt zaterdag 14 maart de dertiende algemene voetbalquiz gehouden.

Wie de presentator wordt, is nog even een verrassing. Na elf verschillende presentatoren was Andy Houtkamp vorig jaar voor het eerst op herhaling. Deelname aan de quiz is in tweetallen. Voetballiefhebbers komen uit het hele land. De Engel verzorgt ook een speciaal quizmenu voor wie eerst wil eten.

De pittige quiz bestaat uit drie ronden van twintig vragen en wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers tot oud-voetballers en oud-scheidsrechters. Ook verschillende sportcommentatoren presenteerden de quiz, waaronder Sierd de Vos en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje).

De hoofdprijs is een voetbalreis naar Atletico Madrid met twee overnachtingen in een driesterrenhotel en een wedstrijd (uitgezonderd toppers) bijwonen ergens tussen komende september en februari. Ook een petje of sjaal van de thuisclub hoort bij deze prijs. De tweede prijs is een jaarabonnement op een voetbalmagazine en de derde prijs een pakket voetbalboeken. Inschrijven kan in tweetallen via www.kwis-spelen.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>