Family obstacle run: voor een dag een echte superheld! | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Family obstacle run: voor een dag een echte superheld!

De allereerste editie van de SuperHeroRun vindt zondag 7 juni in de Haarlemmermeer plaats, het evenemententerrein aan de Stelling 1 in Vijfhuizen. Superhelden gaan samen met hun sidekicks door de modder voor kwetsbare kinderen in Nederland.

De SuperHeroRun is een speciale editie van Mud Masters. Het is geen wedstrijd, maar een family obstacle run voor superhelden en hun sidekicks. Tijdens deze heldendag trotseren de teams in superheldenoutfits samen het modderige landschap vol hindernissen en uitdagende obstakels. Er is een stormbaan van 3 en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat alle superhelden moe maar voldaan over de finish komen, zijn er hindernissen voor iedereen.

Geld inzamelen voor kwetsbare kinderen
Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, hebben de deelnemers een speciale missie. Ze gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het goede doel mogen ze zelf kiezen.

Ticketverkoop
Tickets voor de SuperHeroRun zijn verkrijgbaar via www.superherorun.nl. De prijs per ticket voor de eerste editie in de Haarlemmermeer is 32,50 euro voor de 3 kilometer en 37,50 euro voor de 5 kilometer. Bij aankoop van de tickets wordt er direct een sponsorpagina voor het superheldenteam aangemaakt, zodat er gelijk kan worden gestart met het inzamelen van geld. Aan de SuperHeroRun mag iedereen vanaf 6 jaar meedoen. Een ticket is inclusief:
- Het finishshirt van Mud Masters
- Een extra SuperHeldenVerrassing als je 11 jaar of jonger bent
- Persoonlijke foto's
- Gebruik afspoelfaciliteiten na de finish
- Gebruik eet- en drinkposten op het parcours
- Gebruik omkleedruimtes en garderobe

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>