De Olmenhorst volop bezig met voorbereidingen voor nieuw seizoen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De Olmenhorst is onderdeel van een van de vier Erfgoed-fietsroutes.
De Olmenhorst is onderdeel van een van de vier Erfgoed-fietsroutes. (Foto: pr)

De Olmenhorst volop bezig met voorbereidingen voor nieuw seizoen

Op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek zijn de voorbereidingen voor het seizoen aan de gang. Alle 160.000 appel- en perenbomen worden elektrisch, maar wel met de hand gesnoeid.

Er staan binnenkort al leuke activiteiten op het jaarprogramma waarmee het landgoed hoopt dat bezoekers vaker de Olmenhorst zullen aandoen. Uiteindelijk help je daarmee ook het landgoed te behouden en te verbeteren. Op 14 februari kan je in de Fruitloods dineren tijdens een Valentijndiner met diegene die je lief vindt, nog maar kort of al heel lang. Op 29 februari geeft chef-kok Diederik uitleg over vegan koken en kan je allerlei producten proeven. Aansluitend is er een heerlijk vegan diner. En op 21 maart waan je je in Italië met een Italiaans diner in schalen op tafel.

De volledige jaaragenda kan je binnenkort op de site bekijken: www.olmenhorst.nl.

Fietstochten
Aan het begin van de oprijlaan van de Olmenhorst staat een van de meerpalen van de Erfgoed-fietsroute van de Haarlemmermeer. De fietsroute is te vinden op de site van het Haarlemmermeermuseum. Nog veel meer fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar in de Fruitloods. In deze loods waar vroeger het fruit gesorteerd werd kan je van woensdag tot en met zondag koffie drinken en lunchen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>