De nieuwe informatiegids Lisse 2020 binnenkort in de brievenbus | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr website Akse Media

De nieuwe informatiegids Lisse 2020 binnenkort in de brievenbus

Akse Media presenteert de informatiegids Lisse 2020, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In de gids vinden inwoners informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via http://lisse.smartmap.nl.

Wie na 26 februari nog geen gids heeft ontvangen, kan zijn adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiegids Lisse. Ook kan men op de SmartMap een bladerbare versie (e-book) van de informatiegids inzien of bij de gemeente een exemplaar afhalen.
Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App je vanaf de plek waar je je bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de routefunctie. De Gemeentegids App is te downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

Wijzigingen doorgeven
De informatiegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Zij kunnen wijzigingendoorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiegids Lisse) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale informatiegids http://lisse.smartmap.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>