Kledingbank Teylingen houdt verkoopochtend | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: pixabay)

Kledingbank Teylingen houdt verkoopochtend

Kledingbank Teylingen verkoopt zaterdag 29 februari tussen 10 en 12 uur weer tweedehands kleding. Locatie: Parklaan 176d in Sassenheim, dit is achter de brandweerkazerne op de Oosthaven.

De kledingbank wisselt de kleding in de winkel aan het eind van elk seizoen. Daaraan voorafgaand kan iedereen langskomen om kleding die in de rekken hangt te kopen. Het overgrote deel van de kledingstukken wordt verkocht voor 2 euro per stuk. Soms is de prijs iets hoger.

Van de opbrengst schaft de kledingbank voor haar klanten pyjama's en onderkleding aan. Op het lijf gedragen goed neemt de kledingbank namelijk niet in, maar daar is natuurlijk ook bij de doelgroep vraag naar. Een deel van de opbrengst gebruikt de stichting ook voor de bedrijfslasten, zoals huur en energiekosten.

De Kledingbeurs is volgens de stichting tevens een mooi moment om eens rond te kijken en te praten met de vrijwilligers. Wellicht brengt het bezoekers op het idee om het team te versterken. Zie ook de website www.kledingbankteylingen.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>