Bewust Bollenstreek komt met Festival van de Liefde | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Een team van zo'n dertig professionals heeft een gevarieerd programma samengesteld voor het festival.
Een team van zo'n dertig professionals heeft een gevarieerd programma samengesteld voor het festival. (Foto: pr)

Bewust Bollenstreek komt met Festival van de Liefde

Het netwerk Bewust Bollenstreek houdt op zaterdag 29 februari het eerste Festival van de Liefde in de Bollenstreek. Het belooft een ontspannen dag te worden met veel te ontdekken, beleven, ervaren en ontmoeten. Een team van dertig professionals uit de hele Bollenstreek heeft een gevarieerd programma samengesteld: workshops en lezingen, yoga, qigong, meditatie, mantra zingen, dansen, massage, reiki, healing en nog veel meer.

Deelname aan alle workshops, lezingen en individuele sessies is inbegrepen bij de ticketprijs. Er is tevens een heus Café de Liefde waar gastvrouw Jenneke Rozendaal van Nissa Café gasten warm onthaalt met verse koffie en thee met taartjes en vega/n lunchgerechten.

Goed doel
Het Festival van de Liefde gaat over liefde voor jezelf, de ander, de natuur en over liefde voor het leven zelf. Omdat liefde ook over naastenliefde gaat, heeft Bewust Bollenstreek besloten tevens een bijdrage te leveren aan een goed doel. Daarvoor is gekozen voor Stichting Bretels, opgericht door 3 zusjes uit Hillegom die op jonge leeftijd hun moeder verloren. Deze stichting organiseert activiteiten met als doel houvast te bieden aan kinderen die in een soortgelijke situatie zitten.
Het Festival van de Liefde wordt gehouden in het sfeervolle gebouw van de Stichting Cultuurbeleving Hillegom aan de Prinses Irenelaan 16. De dag start om 10.30 uur met een live-optreden van singer/songwriter Dennis Kivit. Gasten worden van harte uitgenodigd om de hele dag te blijven, maar ook tussentijds inlopen is mogelijk. Meer informatie over het uitgebreide programma waaruit men kan kiezen is te vinden op de agenda op www.bewustbollenstreek.nl. Daar kunnen ook de entreetickets gereserveerd worden. Aan de kassa zijn tickets verkrijgbaar als er nog plek is.

Liefdesmaand
Met dit festival sluit Bewust Bollenstreek de maand februari, waarin alle evenementen in het teken stonden van de liefde, feestelijk af. Het bleek een schot in de roos. De filmavond Mary Magdalene werd door 180 mensen bezocht in Floralis en het ligconcert Hartstocht in de Soefitempel te Katwijk was uitverkocht. Het netwerk heeft als missie het bevorderen van bewustzijn in de Bollenstreek en vormt met haar evenementen een ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>