Aanvragen mantelzorgcompliment vervroegd | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Aanvragen mantelzorgcompliment vervroegd

Het mantelzorgcompliment aanvragen is dit jaar vervroegd. Vanaf 1 maart tot uiterlijk 1 november 2020 is het mogelijk het mantelzorgcompliment aan te vragen bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Vraag het snel aan, zodat het niet vergeten wordt, want 1 november is de strikte einddatum.

Via de website van WelzijnsKompas, www.welzijnskompas.nl, kan het formulier vanaf 1 maart digitaal ingevuld en verstuurd worden. Meer informatie en de voorwaarden zijn op de website te vinden.

Papieren versie
Het is eveneens mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier kan opgehaald worden op het gemeentehuis van Hillegom of Lisse. Verder is het aanvraagformulier te vinden op beide locaties van WelzijnsKompas: Medisch Centrum Lisse en dienstencentrum Elsbroek Hillegom. Daar kan men het ophalen tijdens openingstijden.

VVV-kaart van 100 euro
Ook in 2020 geven de gemeentes Hillegom en Lisse mantelzorgers dus een blijk van waardering. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Net als voorgaande jaren kiezen de gemeentes voor een waardering in de vorm van een VVV cadeaukaart ter waarde van 100 euro.

Hulp nodig?
Voor vragen en/of hulp bij het invullen van het formulier voor het mantelzorgcompliment kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 09.00 en 12.30 uur).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>