Eerste seniorenmiddag bij Café 't Vierkant geslaagd | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Koffie, thee, gebak en spelletjes doen.
Koffie, thee, gebak en spelletjes doen. (Foto: Annemiek Cornelissen)
Kort nieuws

Eerste seniorenmiddag bij Café 't Vierkant geslaagd

Bij Café 't Vierkant werd woensdag 19 februari een seniorenmiddag gehouden. Er waren ruim twintig senioren; een flinke opkomst voor de eerste keer.

Bij binnenkomt werden zij in groepjes verdeeld, die ze zelf een naam mochten geven. Vervolgens kregen zij een quiz voorgeschoteld, bestaande uit vier rondes. Zo kregen zij vragen over muziek, het koningshuis en sport. Dat ging ze prima af, want er was sprake van een nek-aan-nekrace. Uiteindelijk werd de quiz gewonnen door team Kubus, tweede werd team Trio 3 en een derde plek was er voor de Toppertjes, Voor deze teams was er een kleinigheidje en dat werd zeer op prijs gesteld. Verder kregen de aanwezigen van de kersverse eigenaren van 't Vierkant koffie met gebak en werd de middag besloten met spelletjes naar keuze. Zo werd er onder andere gesjoeld, rummikub gespeeld en mens erger je niet, scrabble en vijf op een rij.

Volgende seniorenmiddag
De volgende seniorenmiddag is woensdag 18 maart, met bingo en koffie met gebak. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Opgeven kan via e-mail: info@ac-media.nl of 0651841259.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>