Ondernemende vrouwen gezocht voor een vrouwennetwerk in Lisse.
Ondernemende vrouwen gezocht voor een vrouwennetwerk in Lisse. Foto: pixabay

Ondernemende vrouwen uit regio Lisse gezocht

Zakelijk

De vrouwelijke ondernemers van Smakelijk Winkelen Heereweg willen graag contact komen met ondernemende vrouwen, om met elkaar een vrouwennetwerk in Lisse op te richten.

Dit netwerk kan samen tot nieuwe ideeën, inzichten en samenwerkingsverbanden komen. Het initiatief is afkomstig van burgemeester Lies Spruit. Het viel haar namelijk op dat het merendeel van Smakelijk Winkelen Heereweg bestaat uit vrouwelijke ondernemers. Vrouwen zijn goed in verbinden en samenwerken. De vrouwelijke ondernemers van Smakelijk Winkelen Heereweg hopen van harte dat andere ondernemende vrouwen deel gaan uitmaken van dit initiatief en op deze wijze de vrouwen van Lisse en regio op de kaart te zetten.

Er is al een eerste netwerkbijeenkomst gepland waar deze vrouwen van harte welkom zijn: maandag 9 maart in de Oude Pastorie (Grachtweg 2). De inloop is vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur, einde 21.00 uur. Burgemeester Lies Spruit doet de opening. De entree is gratis, consumptie is voor eigen rekening. Gastspreeksters zijn deze avond Sanneke Nulkes en Jeanet van der Laan. Aanmelden via een mailtje naar info@deslaapkamervanlisse.nl.

Uit de krant