Bij de Slaapkamer van Lisse, v.l.n.r. Kees van der Zwet, Boudewijn Marinussen, Mirjam de Best, Jeanet van der Laan, Jolanda Langeveld, Jolijn Koopmans en Lies Spruit.
Bij de Slaapkamer van Lisse, v.l.n.r. Kees van der Zwet, Boudewijn Marinussen, Mirjam de Best, Jeanet van der Laan, Jolanda Langeveld, Jolijn Koopmans en Lies Spruit. Foto: pr

College Lisse op bezoek bij winkeliers Heereweg

Zakelijk

Het college van Lisse, bestaande uit burgemeester Lies Spruit, wethouders Jeanet van der Laan, Jolanda Langeveld en Kees van der Zwet en gemeentesecretaris Boudewijn Marinussen, heeft zich ten doel gesteld om meer in contact te komen met haar ondernemers en verenigingen. Er is een bezoek geweest aan ondernemers op de Heereweg die zich verenigd hebben onder de naam Smakelijk Winkelen.

Dat de verschillende ondernemers goed samenwerken was het college al vaker opgevallen. Deze samenwerking is een mooie mix van winkeliers en horecabedrijven. Hun gezamenlijke acties zoals de Heereparade zijn niet alleen opgevallen maar hebben ook indruk gemaakt.
Het college ging langs bij:
- Boekhandel Grimbergen van onderneemster Pauline Goedemans
- Woonbasis van Hans Baaij-
- Dave Weijers van de Heerekamer
- De slaapkamer van Lisse winkel van Mirjam de Best
- Lemon Hill van Jolijn Koopmans

Tijdens het bezoek vertelden de ondernemers enthousiast over hun vakgebieden, konden zij hun vragen kwijt en namen zij het college mee in de wijze waarop de ondernemers het belang van samenwerking benadrukten.
De volgende college on tour staat gepland voor 17 maart.

Ook Grimbergen Boeken kreeg bezoek, v.l.n.r. Jolijn Koopmans, Jeanet van der Laan, Boudewijn Marinussen, Lies Spruit, Jolanda Langeveld, Pauline Goedemans en Kees van der Zwet.
Lemon Hill, v.l.n.r. Jolanda Langeveld, Lies Spruit, Kees van der Zwet, Jolijn Koopmans, Boudewijn Marinussen en Jeanet van der Laan.
Even zitten bij de Heerekamer. V.l.n.r. Jolanda Langeveld, Jolijn Koopmans, Dave Weijers, Kees van der Zwet, Lies Spruit, Jeanet van der Laan en Boudewijn Marinussen.
Bij Woonbasis, v.l.n.r. Jolijn Koopmans, Jeanet van der Laan, Kees van der Zwet, Hans Baaij, Jolanda Langeveld, Boudewijn Marinussen en Lies Spruit.

Uit de krant