Voor de laatste keer sleutelen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Na 45 jaar trouwe dienst zwaait technisch specialist bij Polderman Ton Warmerdam af. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.
Na 45 jaar trouwe dienst zwaait technisch specialist bij Polderman Ton Warmerdam af. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. (Foto: pr)
Kort nieuws

Voor de laatste keer sleutelen

Na precies 45 jaar dienst is Ton Warmerdam afgelopen vrijdag met pensioen gegaan. Ton werkte als technisch specialist in de werkplaats van Polderman en is een bekend gezicht binnen het team en in Lisse.

Ton was een medewerker van het eerste uur, aangesteld in die tijd door Bram Polderman zelf. "Het is jammer dat iemand die zo punctueel werkt en zoveel technische ervaring heeft, stopt met werken, maar we gunnen Ton van harte zijn welverdiende pensioen. Hij heeft tijdens de laatste jaren veel energie gestopt in het overdragen van zijn kennis aan de nieuwe jongere monteurs binnen het team, en daar zijn we hem erg dankbaar voor", zegt Henkjan Klop, directeur van Polderman.
Afgelopen vrijdag werd zijn afscheid groots gevierd tijdens een receptie in de showroom van Polderman.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>