Gemeente past dienstverlening aan | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Als je de gemeente nodig hebt, kun je het best telefonisch een afspraak maken. Voor meldingen in de openbare ruimte kun je digitaal terecht bij fixi.nl.
Als je de gemeente nodig hebt, kun je het best telefonisch een afspraak maken. Voor meldingen in de openbare ruimte kun je digitaal terecht bij fixi.nl. (Foto: Pixabay)

Gemeente past dienstverlening aan

De gemeente Lisse heeft in verband met de coronacrisis de dienstverlening aangepast. Inwoners moeten zoveel mogelijk telefonisch of digitaal doen. Als je zaken moet regelen die volgens jou niet kunnen wachten of niet mogen wachten, maak dan telefonisch een afspraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken zoals een aangifte, geboorte of overlijden. Ook voor het afhalen van documenten moet je een afspraak maken.

Diverse zaken kun je eenvoudig direct digitaal regelen. Zoals een melding openbare ruimte via fixi.nl of het doorgeven van je verhuizing. Kijk voor alle zaken die je direct digitaal kunt regelen op de website lisse.nl.

Samenvatting aangepaste dienstverlening
Gemeentehuis dagelijks alleen op afspraak geopend voor urgente zaken:
maandag - vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Telefonisch bereikbaar (14 0252) en beantwoording berichten sociale media:
maandag - donderdag van 8.30 – 17.00 uur
vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Lokaal Loket alleen op afspraak geopend voor urgente zaken:
maandag – vrijdag van 8.30 – 12.30 uur voor hulp en ondersteuning, werk en inkomen en Wmo

Stichting Binnenvest:
Huib den Haas: 06-57553655/ H.DenHaas@debinnenvest.nl

Inloopspreekuur voor zelfstandigen bij de ISD Bollenstreek:
Deze gaat alleen op afspraak door. Op de website van de ISD Bollenstreek staat meer informatie over de aangepaste dienstverlening.

Milieustraten en afvalinzameling:
De milieustraten blijven geopend. Afvalinzameling gaat gewoon door.

Mogelijk langere wachttijden
Zoals het RIVM voorschrijft, blijven ook de medewerkers van de gemeente uit voorzorg thuis als zij lichte gezondheidsklachten hebben. Hierdoor zijn minder mensen op het gemeentehuis beschikbaar. Dat betekent dat de wachttijden langer kunnen zijn dan je gewend bent. De gemeente vraagt hiervoor begrip.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>