Start voucherregeling voor Kleine Landschapselementen Zuid-Holland | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Vouchers kunnen gebruikt worden voor het herstellen of aanplanten van bijvoorbeeld een rij knotwilgen.
Vouchers kunnen gebruikt worden voor het herstellen of aanplanten van bijvoorbeeld een rij knotwilgen. (Foto: Pixabay)

Start voucherregeling voor Kleine Landschapselementen Zuid-Holland

De voucherregeling voor Kleine Landschapselementen in Zuid-Holland is geopend. Vrijwilligersgroepen en particulieren komen in aanmerking voor een bedrag van € 250,-, € 500,- of € 1.000,- euro. Dit bedrag wordt ingezet om de kleine streekeigen beplantingselementen in ons landschap te behouden en te versterken.

De vouchers kunnen aangevraagd worden door een vrijwilliger(sgroep) of particulier die een landschapselement onderhoudt of wil terugbrengen. De voucher kan men inzetten voor onder andere het verkrijgen van extra kennis over landschapselementen of het herstellen en aanplanten van de landschappelijke beplanting. Bij kleine landschapselementen zijn dit bijvoorbeeld een rij knotwilgen, laanbomen of een fruitboomgaard. Het gaat om de kleine streekeigen elementen die ons Nederlandse landschap zo bijzonder maken.

Help jij ook mee om het cultuurhistorische landschap van Zuid-Holland te laten stralen? Bekijk dan de voucherregeling op www.zelfdoeninzh.nl/vouchers.

Extra vouchers voor hoogstamfruitboomgaarden
Speciaal voor het behoud van de hoogstamfruitboomgaarden in regio Holland Rijnland loopt via De Groene Motor een extra voucherregeling van landschapsfonds Holland Rijnland. Hoogstamfruitbomen hebben een grote landschappelijke waarde en leveren een belangrijke bijdrage. Bekijk de website en schrijf jouw project in. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>