Zorgmedewerkers en cliënten van DSV in de bloemen gezet | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De bloemen worden uitgedeeld aan zorgmedewerkers van DSV|.
De bloemen worden uitgedeeld aan zorgmedewerkers van DSV|. (Foto: pr)

Zorgmedewerkers en cliënten van DSV in de bloemen gezet

Sinds de landelijke uitbraak van het coronavirus vallen allerlei economische sectoren van Nederland langzaam stil. Niet alleen het onderwijs en de horeca, maar ook de bloemenhandel. De veilingen gaan dicht, leveranties van dit belangrijke Nederlandse exportproduct gaan niet meer door en dus worden prachtige bloemen doorgedraaid. Maar van elk nadeel kun je een voordeel maken, en dus werden er maandag 16 maart schitterende verse bloemen, die niet meer verzonden konden worden, afgeleverd bij alle locaties van zorgorganisatie DSV|verzorgd leven.

Deze werden uitgereikt aan de zorgmedewerkers en de ouderen, die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken in deze lastige tijd. Het idee kwam van een van de medewerkster van DSV|verzorgd leven, Heleen Aandewiel. Haar man Wim en zijn compagnon Kees van Beelen hebben een bloemenexportbedrijf, AVB Export. Toen duidelijk werd dat zij de verse bloemen die klaar stonden in de volgepakte gekoelde vrachtwagen, niet meer zouden kunnen afleveren bij de klanten in het buitenland, ondernamen zij direct actie. Ondernemers zijn creatief en mensen die in de zorg werken weten wel van aanpakken, dus werd besloten om de bloemen rond te brengen op alle DSV|-locaties.

Zorg gaat altijd door
Terwijl veel mensen in Nederland niet op hun werk komen vanwege het coronavirus of vanuit huis werken, moeten juist in de ouderenzorg de medewerkers nu extra hard werken om de meest kwetsbare mensen in de samenleving te verzorgen. Dat doen zij met liefde en toewijding, maar zo’n prachtig bedankje met kleurige bloemen maakt hen, de vrijwilligers en de cliënten voor wie zij werken natuurlijk wel extra blij.
De aanwezige zorgmedewerkers en cliënten op de locaties in Katwijk, Rijnsburg en Lisse (Rustoord) waren heel verrast en verheugd toen zij alle mooie boeketten zagen die zij ontvingen. Ook de verschillende ruimtes op de locaties zagen er met die kleurige bloemen meteen een stuk fleuriger uit. De zorgorganisatie dankt alle zorgmedewerkers en vrijwilligers en natuurlijk het bloemenexportbedrijf voor dit prachtige gebaar in deze ook voor hen moeilijke tijd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>