Voor steun kun je bellen met of mailen naar Stichting Lumen Holland Rijnland.
Voor steun kun je bellen met of mailen naar Stichting Lumen Holland Rijnland. Foto: pixabay

Psychische steun bij bij angst, stress of eenzaamheid door coronamaatregelen

Algemeen

Ook in de onzekere tijden rond het coronavirus bieden de ervaringsdeskundigen van Stichting Lumen Holland Rijnland steun aan mensen met psychische klachten en aandoeningen.

Door de coronacrisis is het sociale leven kleiner geworden. Fysieke afspraken gaat niet door en velen ervaren meer gevoelens van stress, angst en eenzaamheid. Lumen wil in de Duin- en Bollenstreek goed bereikbaar blijven voor psychische kwetsbare mensen.
Zoek je steun of ken je iemand die mentale hulp nodig heeft? Of heb je een andere vraag over psychische klachten? Zo kan je Stichting Lumen het beste bereiken:
- Via e-mail: het algemene e-mailadres is info@lumen-hollandrijnland.nl. De medewerkers lezen meerdere keren per dag de mail. Zij zorgen dat je bericht wordt doorgestuurd naar de juiste persoon.
- Via de telefoon: het algemene nummer is momenteel niet bereikbaar, maar je kunt contact zoeken met een van de medewerkers. Ga hiervoor naar www.lumen-hollandrijnland.nl/medewerkers
- Via de website: op www.lumen-hollandrijnland.nl/coronavirus lees je meer over de ondersteuning die Lumen deze tijd kan bieden. Ook plaatst de stichting hier interessante websites en online initiatieven die tot steun kunnen zij

Uit de krant