Gratis CJG-webinar: Met de kinderen thuis, samen de nieuwe situatie door | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Kinderen en jongeren zijn momenteel aangewezen op thuisonderwijs. Van ouders wordt verwacht dat ze hun kroost hierbij ondersteunen. Dat valt soms best tegen als je zelf ook vanuit huis moet werken.
Kinderen en jongeren zijn momenteel aangewezen op thuisonderwijs. Van ouders wordt verwacht dat ze hun kroost hierbij ondersteunen. Dat valt soms best tegen als je zelf ook vanuit huis moet werken. (Foto: pexels.com)

Gratis CJG-webinar: Met de kinderen thuis, samen de nieuwe situatie door

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 26 maart in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar over hoe om te gaan met de nieuwe situatie waarin kinderen thuis zitten en ouders voor thuisonderwijs moeten zorgen.

Het is een pittige tijd. Er komt als ouders veel op ons af. We krijgen de komende weken in gezinnen intensief met elkaar te maken. We moeten ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen, en hebben de kinderen fulltime om ons heen. We hebben onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen.
In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve ons op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s.
Dit webinar vindt plaats op donderdag 26 maart 2020 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl. Er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na de webinar is deze nog een maand terug te kijken. 

Help, ik ontplof
De webinar Met de kinderen thuis komt in de plaats van de webinar die aanvankelijk op 26 maart gepland stond: Help, ik ontplof. Door de verwikkelingen die nu plaatsvinden vanwege het coronavirus, wordt de webinar Help, ik ontplof verplaatst naar 2 april.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>