Frisse neus halen? Houd afstand en zoek een rustige plek op | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Het advies blijft om zoveel mogelijk thuis te blijven. Toch een frisse neus halen? Houd afstand en zoek een rustige plek op.
Het advies blijft om zoveel mogelijk thuis te blijven. Toch een frisse neus halen? Houd afstand en zoek een rustige plek op. (Foto: Pixabay)

Frisse neus halen? Houd afstand en zoek een rustige plek op

De gemeente doet speciaal voor dit weekend een oproep aan iedereen in Lisse die een frisse neus wil halen: ga niet naar de bollenvelden, dat is nu echt geen goed idee. Zoek een rustige plek op en houd vooral ook afstand van anderen.

Wil je graag de bollenvelden zien? Bekijk ze dit jaar vanuit je huis via de website Enjoy the flowerfields. Naar de Bollenstreek komen is nu echt geen goed idee.

"Onze handhavers kunnen dit weekend boetes uitdelen. Dit zullen zij doen als zij zien dat mensen echt geen afstand houden en daarmee de gezondheid van anderen in gevaar brengen. Als het daarbij te druk wordt op straat, dan gaan we wegen afsluiten. Dit doen we liever niet, maar als het nodig is, gebeurt het wel", aldus de gemeente op haar website.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>